Styrkeprofiler

Styrkeprofilen er et sprog og et værktøj, der giver os lov til at få øje på det vi er gode til.

Hvad er en styrkeprofil?
Jeg bruger via character styrkeprofilen. Både testen og rapporten er oversat til dansk, og er letforståelig. Det er en simpel online test. Den tager ca. 10 minutter at udføre. Og det gode ved sådan en test at der ikke er nogen facit liste. Det er kun dig der ved, om det er det rigtige svar du giver. Når du tager en styrketest, finder du det du er god til.

Hvorfor er det vigtigt at kende sine styrker?
Når du kender dine styrker, kan du lære at skrue op og ned for dem. Så kan du sætte de styrker i spil som er vigtig i lige netop den situation og under disse omstændigheder. Vi kan komme til at overforbruge og underforbruge vores styrker.

Alt dette og meget mere kan du høre mere om i et styrkesamtale forløb.

De 24 styrker er:

Kærlighed, Taknemmelighed, Forsigtighed, Selvkontrol, Ærlighed, Humor, lederskab, social intelligens, nysgerrighed, fairness, tilgivelse, venlighed, håb, gejst, samarbejde, kreativitet, dømmekraft, tapperhed, værdsættelse af det smukke og sublime, vedholdenhed, videbegær, ydmyghed, spiritualitet, perspektiv.

Vi har dem allesammen. Alle har alle styrker. Der er nogle styrker vi har lært at kende bedre end andre – og er rigtig gode til at bruge dem. Hvor dem vi ikke kender så godt skal du bruge energi på at bruge.