Spinal release

Med release teknikken frigiver jeg din muskulatur omkring rygrad, led og kranie, så der igen er mulighed for at bevæge dig. Release teknikken tager udgangspunkt i dig og din krop. Den er nænsom, smertefri, med stor respekt – og yderst virksom. Ingen manipulation og hurtige ryk. Din krop viser mig vejen og hjælper sig selv.

 Du vil efter behandlingen mærke at der er mere plads til bevægelse og opleve en lethed i kroppen

Hvem kan bruge en spinal release behandling?

Spinal release er for dig som har ondt et specifikt sted. Det kan være:

  • Ondt i lænden/bækkenet/nakken/ryggen
  • Iskias problemer
  • Hovedpine/migræne
  • Knæproblemer
  • Ømme fødder
  • hælespore
  • Spændinger i kæben
  • “Tennis”albue
  • Ondt i skulder og arm

Og meget, meget mere.

Din holdning bærer dig igennem livet – Tyngdekraften holder dig til jorden!

Hvis du er typen der altid går med hovedet forrest – enten fordi du er meget tænkende eller fordi du ivrer for at komme videre – er dit hoved typisk foran din krop. Tyngdekraften hiver dig nedad. Dit hoved er tungt og dine muskler i nakken og bag på ryggen vil derfor være spændt af at holde dit hoved. På den anden side (af kroppen) er musklerne foran helt slappe og kan være svære at bruge. Det kan have konsekvenser helt ned i fødderne.

Centralnervesystemet løber langs vores rygrad og hjælper med at sende beskeder til og fra hjernen. Hvis din ryg er tynget i nakken kan det påvirke

Dette er blot et eksempel på hvordan jeg kigger på dig og din krop. Hele kroppen hænger sammen. Derfor kigger jeg ikke blot på din albue – hvis det er den, der gør ondt. Jeg kigger på hele dig og ser hvorfor du har fået ondt, lige der.

Når du har ondt, kan det være svært at være fuldt tilstede i livet. Ved at fjerne smerten og rette op på din krops holdning, kan du få frigivet dine naturlige ressourcer. Vi kan meget mere end vi tror og tænker om os selv. Det kan være svært at være kreativ og se muligheder, når man har ondt. Din krops intelligens er fantastisk og kan fortælle dig hvad den har brug for – hvis du tør lytte.

Du bliver hvad du spiser!

– Er et godt gammelt udtryk. Det er klogere end vi tror.

Vi er opbygget af en masse vand. Hvis ikke vi drikker vand tørrer vores celler ind som rosiner og bliver modtagelige for alt det skrammel vi kan finde på at spise og drikke. Hvis du sørger for at dine celler strutter af vand (ikke kaffe, sodavand eller dansk vand med smag), men af ganske almindeligt vand, bliver de bedre til at modstå de bakterier og vira de bliver udsat for. Hvis ddu har hovedpine kan du starte med at kigge på din vandbeholdning. 30 ml. pr. kropskilo om dagen er anbefalingen. Og mere til hvis du dyrker motion eller gør andet der forbrænder din væske.

 

Det er blot en af mine tommelfinger regler til hvordan du kan opretholde din krop. Både med din holdning og din indre pleje.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.