Organ release

En Organ release er en nænsom behandling, hvor jeg løsner de spændinger, der klemmer om vores mest vitale dele – organerne. I organ release frigøres tarmen, nyrerne, spiserøret og andre organer så der er fri passage. Helt forsigtigt og med stor respekt for dig og din krop.

Du vil efter behandlingen kunne trække vejret mere frit og optage føden bedre.

 

Hvem kan bruge en organ release behandling?

Du kan bruge en organ release, hvis du:

  • Har dårlig fordøjelse
  • Lider af sure opstød eller tilbageløb af syre
  • Er spændt i brystkassen (og derfor har svært ved at trække vejret)
  • Har ondt i maven
  • Har synkeproblemer og kvalme
  • Mavekneb

Vores mave kaldes den 2. hjerne. Det er vores mavefornemmelse og der hvor vi gemmer vores følelser. Vi kan komme til at klemme om vores organer når vi oplever stress eller pludselige traumer. Der kan være mange årsager til at man har dårlig fordøjelse. Har man spist meget syreholdigt mad længe (mælkeprodukter, kød og lign), uden at drikke rigeligt med vand kan det være svært for tarmen at følge med, og den trækker sig sammen. Hvis det sker kan tarmene klistre sig til hindevæggen og så har vi ekstra meget ondt i maven. Det kan ske, hvis man har meget at tænke på, er bekymret, hvor man “snørrer” sig sammen, så tarmen sætter sig fast på mavevæggen. At få løsnet tarmen og rundt om tarmen giver plads til at der igen kan

Sure opstød kan være et tegn på at mavemundsklappen ikke er fleksibel nok og der opstår derfor tilbageløb. Stress og kan være medvirkende årsag til at syren i kroppen stiver spiserøret, så det mister noget af sin fleksibilitet, og derfor ikke kan nå ned i mavesækken. At få lukket maveklappen og blødgjort og strakt spiserøret så det kan nå, er en virkelig befriende ting. Det kan afhjælpe at syren fra maven kommer op i spiserøret. Vi har ikke for meget mavesyre. Vi har præcis den syre der skal til for at nedbryde den mad vi spiser. Dog kan vi spise for fed mad – så der produceres mere syre til at kunne nedbryde det.

Et godt råd kan være at undgå at drikke vand 20 minutter før og efter maden. Vand er basisk og neutraliserer syren i mavesækken. Syren skal bruges til at nedbryde den mad du indtager. Hvis du laver ph værdien basisk lige inden du spiser, får maven travlt med at lave syre til at nedbryde det hele til grød, som kan optages i det videre system .