Release behandlinger

Release teknikken tager udgangspunkt i dig og din krop. Den er nænsom, smertefri, med stor respekt – og yderst virksom.

Ingen manipulation og hurtige ryk – din krop viser mig vejen og hjælper sig selv.

 

Teknikken udspringer fra Kranio Sakral Teknikken og kinesisk kropslogik. De er videreudviklet af Rikke Anderberg, Center for Kropsbevidsthed, til at omfatte hele kroppen. Teknikken er meget nænsom og handler i bund og grund om at få forvirret din hjerne nok, til at slippe kontrollen og lade kroppens intelligens tage over. Din krop ved godt selv hvordan den skal hele sig selv – hvis den bare får lov. Det kan en release behandling hjælpe den med. Og sammen kan vi finde ud af at lave nye strategier for at opretholde din krop så den har det bedst muligt – hvis du vil.

Jeg kommer ikke med en intention om at skulle fikse dig og din krop.  Jeg kan vise din krop vejen. Nogen siger at det skal “gøre ondt, før det gør godt”! Det er i min optik noget sludder. Hvis noget gør ondt, trækker vi os. Helt naturligt. Derfor er det vigtigt at release behandlingen ikke gør ondt eller er utryg. Når din krop er tryg kan den og vil den gerne have det godt.

Vejen frem er samarbejde. Og en bevidsthed om kroppens intelligens. Vi skal tale pænt til og om os selv. Hvis vi tænker på os selv i negative toner, er det det der får fokus. Hvis vi taler til og om os selv i positive vendinger – kan vi meget mere end vi tror.